SZÁLLÁS SZABÁLYZAT

 • Szálloda elnevezése: Thermal ŠÍRAVA HOTEL****
 • Cím: Kaluža 656, 072 36  Kaluža
 • Cégazonosító: 50 364 103 
 • Adószám: 2120290194
 • Közösségi adószám: SK2120290194
 • Felelős személy: Miroslav Kozma
 • Telefon: +421 948 325 568
 • Szállodai szolgáltató: Zemplínska šírava, s.r.o., Partizánska 65, 071 01  Michalovce

Obchodný register Okr. súdu Košice I. Oddiel Sro, vl.č. 39290/V

 1. A szálloda kizárólag megfelelően bejelentkezett vendéget szállásolhat el. Ebből a célból a vendég személyazonosító igazolványát, útlevelét vagy más érvényes személyazonosító okmányt közvetlenül érkezéskor be kell nyújtania a szállodai személyzetnek. A szálloda azonnal kiad egy tartózkodási kártyát, amely tartalmazza a szálloda elnevezését, a vendég nevét, a szoba számát, az egy éjszakai szállás árát, a tartózkodás időtartamát és a tartózkodás utolsó napján a szoba elhagyására meghatározott időpontot.
 2. Azok a vendégek, akik nem a Szlovák Köztársaság állampolgárai (külföldiek) az idegenek tartózkodásáról szóló 48/2002 Z.z törvény értelmében kötelesek a szálloda recepcióján aláírni a hivatalos tartózkodási jelentést, melyet érkezésükkor a szálloda személyzete bocsájt rendelkezésükre.
 3. Ismételt érkezés esetén a szálloda vendége köteles felmutatni a szálloda által kiállított tartózkodási kártyát.
 4. Kivételes esetekben a szálloda jogosult a vendégnek pót-szállást ajánlani, amennyiben ez nem tér el lényegesen a visszaigazolt megrendelésben eredetileg lefoglat szállásminőségétől.
 5. A megrendelt és lefoglalt szállás alapján a szálloda köteles lekésőbb 18:00 óráig elszállásolni a vendéget. Amennyiben a megrendelésben foglaltak nem rendelkeznek másképp, a lefoglalt szobát ugyan olyan időpontig tartja fenn a vendég számára. 
 6. Amennyiben a vendég a szállás meghosszabbítását kéri, a szálloda jogosult más szobát bocsájtani a rendelkezésére.
 7. A szálloda köteles az ügyfél értékeit, illetve társadalmi vagy szellemi szempontból értékeknek minősülő tárgyit biztonságos helyen megőrizni. Amennyiben az ügyfél nem él ezzel a jogával, úgy a szálloda csak korlátozott mértékben felel az említett javak károsodásáért, elvesztéséért, velük való visszaélésért, lopásért vagy egyéb jellegű értékvesztéséért. Ékszerekért, pénzbeni eszközökért és egyéb értékekért a szálloda csak 331,94 € értékig vállal felelősséget. A kártérítéshez való jogával az ügyfél a keletkezett kár észrevételének napjától számított 15 napig élhet, mely határidő elteltével az ügyfél kártérítéshez való joga megszűnik. Fennáll a feltétele annak hogy a keletkezett kárral az ügyfél legkésőbb a szállodából való távozásának napján szembesült.
 8. A vendég a szobán látogatókat kizárólag a szálloda személyzetének engedélyével és az érvényes tartózkodási kártya felmutatása után 08:00 és 22:00 óra között.
 9. A vendég a szobát a szállodával megegyeztetett időpontban használja. Amennyiben a bejelentkezés ideje nem volt meghatározva, a vendég legkésőbb az utolsó nap 10:00 óráig jelentkezik ki az üdülésről és egyidejűleg elhagyja a szobát. Amennyiben az ügyfél nem állapodott meg a szállodával eltérően, úgy köteles legkésőbb az indulás napján 10:00 óráig kiüríteni és elhagyni a szobát. A szoba késleltetett átadása esetén a szálloda az ár 20%-nak megfelelő többletet számlázni. Amennyiben a 18:00 óráig sem kerül sor a szoba átadására, úgy a szálloda az eredeti ás 100% -nak megfelelő többletet felszámíthat anélkül, hogy az ügyfélnek szerződéses igényekei keletkezzenek a szálloda szállással kapcsolatos szolgálataira.
 10. Amennyiben az ügyfél reggel 06:00 óra előtt száll meg, úgy köteles az egész előző éjszakai szállás árát kifizetni..
 11. Az ügyfél a szálloda vezetőségének előzetes hozzájárulás nélkül sem a szobában, sem a szálloda közterületein nem helyezheti át a berendezést, nem változtathatja meg azt és az elektromos hálózaton és egyéb berendezéseken nem hajthat végre semmilen jellegű beavatkozást.
 12. A szállodában és a szobában a vendégek nem használhatják saját elektromos készülékeiket. Ezen a rendelkezés nem vonatkozik a személyes higiéniára szolgáló testápolási készülékek használatára. (elektromos borotva, masszázs gép, hajszárító stb.)
 13. Távozás előtt a vendég köteles elzárni a vízcsapot a szobában, kikapcsolni a szobában és a tartozékaiban a villanyt, kulcsra zárni az ajtót és a kulcsot az arra kijelölt helyen a szálloda recepcióján leadni.
 14. Biztonsági okokból nem alkalmas 10 éven aluli gyermekeket felnőtt személy felügyelete nélkül hagyni a szobán, sem a szálloda egyéb, közterületein.
 15. A szállodában nem lehetséges kutyával, sem egyéb háziállattal megszállni.
 16. A dohányzás csak az arra kijelölt helyeken lehetséges, a szálloda többi területén a dohányzás tilos.
 17. A vendég köteles az éjszakai órákban 22:00 és 07:00 óra között betartani az általános rendfenntartás szabályait.
 18. A szálloda tulajdonán esetlegesen létrejött károkért a polgári törvénykönyv vonatkozó rendelkezései értelmében felelős a vendég.
 19. A szállás és a szolgáltatás igénybevételéért a vendég köteles az érvényes árlista szerinti árat megfizetni, általában az üdülés vége előtt, de legkésőbb az egyhetes tartózkodást követően. A számla a benyújtásakor fizetendő.
 20. A szállások ás vonatkozó szolgáltatások árlistája a szálloda recepcióján tekinthető meg.
 21. A vendégek esetleges panaszait, illetve javító javaslatait a szálloda vezetősége fogadja.
 22. A vendég hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, feldolgozásához és tárolásához a Thermal ŠÍRAVA HOTEL szálloda által. Az adatok megadása önkéntes és nem jár következményekkel, azonban a megadott adatok a személyes adatok védelméről szóló 428/2002 Zb számú törvény értelmében a fenti társaság bármilyen jellegű igényeinek érdekében felhasználható. A hozzájárulás határozatlan időre érvényes és a feltüntetett törvény 20 3. bek értelmében írásban bármikor visszavonható.
 23. A vendég köteles betartani a szállás szabályzat rendelkezéseit, ellenkezőleg a szálloda vezetésének jogában áll a szállással kapcsolatos szolgáltatásokat meghatározó szerződéstől elállni a megállapodott teljesítési idő lejárta előtt.

A Szállás szabályzat 2018. 04.03-tól érvényes. 

Thermal ŠÍRAVA HOTEL****

+421 940 600 944
+421 56 2852 200
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

THERMALPARK

+421 944 383 486 
+421 56 285 20 20
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kaluža 656, 0726 36 Kaluža, SK

INFORMÁCIÓK

NEWSLETTER

Szeretne rendszeresen tájékozódni új ajánlatainkról? Kérje tájékoztató e-mailünk küldését.

Copyright © 2018 Thermal ŠÍRAVA HOTEL****   Minden jog fenntartva.

Kivitelezés: COMTECH.